IFJÚSÁGI KÖZÉLET FEJLESZTÉSÉÉRT ALAPÍTVÁNY

Beszámolók
Konferencia
Civil PM

Ön jelenleg az IKF Alapítvány Civil Projectmenedzsment kiadványát bemutató oldalon áll.

Készítettünk egy kissé rendhagyó kiadványt kifejezetten a civil szféra számára, amely alapozó, bevezető célzattal szól azoknak, akik egyesületükben, alapítványukban, helyi szervezetükben akarnak egy egyszerű civil projektet megvalósítani sikeresen, átgondoltan, megfelelően dokumentáltan. Nem pályázatírói kézikönyvet készítettünk, és nem is tudományos műnek szántuk írásunkat. Inkább az hajtott bennünket, hogy legyen végre valami olyan hiánypótló kiadvány a civil szervezetek kezében, amely valóban gyakorlati segítséget nyújt munkájukhoz.

Könyvünk mellékletében egy kis tükröt talál az olvasó. Megkérdeztük ugyanis a nagy állami pályázatkezelő szervezeteket, hogy mondják el a tapasztalataikat, véleményüket a civil szervezetek pályázatainak megvalósításáról, ezáltal adjanak egy képet nekünk a civil szervezetek projektmenedzsmentjéről. A véleményeket azonos struktúrában, kérdőíves módszerrel gyűjtöttük össze és valamennyit az ő engedélyükkel, változatlan formában tettük közzé a könyv végén.

Bízunk benne, hogy a civil szerveztek számára érdekes, hasznos segédanyagot hoztunk létre, melyet olvasni és használni fognak munkájuk során!

A kiadvány a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával jött létre.

ISBN: I978-963-08-1429-4

A kiadvány PDF formátumban letölthető innen:  Civil Projektmenedzsment könyv (148 oldal - 13,1 MB)

A kiadvány nyomtatott formában a megyei ill. a fővárosi CISZOK irodákban elérhető, hozzáférhető 80-80 példányban ingyenesen. A kiadványok hozzáférését, terjesztését a CISZOK irodák végzik.

Honlap ] Bemutatkozás ] Szolgáltatások ] Visszajelzés ] Referencia ] Partnereink ] Beszámolók ] Konferencia ] [ Civil PM ]

Webhelyünkkel és működésünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen: ikf@ikfalapitvany.hu

Utolsó módosítás: 2011.05.31.